Productspecificatie

Productnaam
Slagroompunt
Seizoen
Afbeelding
Ingredienten
room(MELK), suiker, EI, slagroom(MELK) (16%), Plantaardig Vet(palmpit, palm), TARWEbloem, glucose-fructosestroop, TARWEzetmeel, frambozenpuree, Plantaardige Olie(raapzaad), water, MELK (magere), rode bessen puree, Emulgator(E472b, E477, E433, E471), glucosestroop, marasquin, MELKpoeder (magere), alcohol, Aroma(aroma(MELK)), Conserveermiddel(E202), EIgeel, Geleermiddel(E440), Kleurstof(E160b (ii)), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Rijsmiddel(E450, E500), Stabilisator(E407), Zuurteregelaar(E330, E331)
Allergenen
Melk, Gluten, Tarwe, Ei
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1277 KJ
Energie KCal 305,01 KCal
Eiwit 3,9 g    
Koolhydraten 30 g    
   - Suikers 23 g    
Vetten 19 g    
   - Verzadigd 13 g    
Voedingsvezels 0 g    
Zout 0,44 g